... Erittäin hyvä, täydellinen *rallattelua*. Niin, Epätoivoinen Krookus aka Haiseva Truuttus debytoi sunnuntaina Rauma Show'ssa, saaden EH:n ja asiallisen arvostelun, sekä voittaen muuten myös luokkansa ;).

Pikku-Truuttuksella meni niin sanotusti sisu kaulaan, sitä jokseenkin kauhistutti humu ja vilinä, eikä machoilusta, iloisesta mielestä ja poingpoingponnahtelusta ollut alkuun tietoakaan. Kehäänkin Rufus joutui yksin, kun metsäilykumppani viime syksyltä (terkkuja Edille) oli poissa. Onneksi siellä oli sentään kiva tuomarisetä rapsuttelemassa, se vähän piristi ("Take them aRRRound, please, ladies!"). Kehän jälkeen piristystä toivat myös kivat tytöt (etenkin - niin ikään - vanhat kaverit Zia ja Luru). Kun näyttelypäivä alkoi olla lopuillaan, Rufus siirtyi torkkumoodiin, ja tirsojen jälkeen (sekä kehän ympärysten väljettyä) kiinnosti tennispallokin poikaa.

Rufuksen turkki oli kyllä hieno! Olin pitkin viikkoa hehkuttanut Tarulle, että nyt sillä alkaa olla rastan tapaisiakin, eikä turkille tarvitse ennen näyttelyä tehdä mitään, kun olen sen kokonaan avannut. No juu, rastoja oli, mutta ne olivat noin kolme kertaa liian paksuja, joten ilmeisesti siinä muutaman tunnin savotta oli vielä Ruohosilla lauantai-illan ratoksi edessä... Nyt näyttää kuitenkin hyvältä ja olisi kiva katsoa millaiseksi turkki vanhetessaan menee. Ei ole nimittäin montaa päivää siitä, kun Lurun ja Zian Sannalle valitin siitä, että ei ole rastoja kummallakaan koiralla, ja nyt Rufus sitten pullautti narut nahkaansa (pienellä avustuksella toki).

Kuvia tulossa :).