Taru teki meille pienen radanpätkän, joka meillä tökkäsikin heti ensimmäiseen aitaan. Tässä hätäinen paint-räpellys radasta ja ohjauskuvioista: 1272101136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valssilla se kohta olisi mennyt hyvin, Rufus olisi hypännyt tiukasti ensimmäisen siivekkeen ympäri kohti 3. estettä vasempaan käteen, mutta edestä leikkauksella se hyppäsi pitkän vinon hypyn minun oikealle puolelle/selän taakse, ja tuli oikeaan käteen tai paineli 4. putkeen. Olisiko ehkä takaaleikkaukseen lähettäminen pitänyt tehdä kauempaa, jolloin olisi ehtinyt leikata edestä ja asettua oikein ennen kuin koira on ponnistanutkaan? Tässä kohdassa Rufus myös rupesi nopeasti kiertämään koko estettä, eikä sitä estänyt strategisesti sijoitetut siivekkeet tai kennelmammat. Lopulta homma onnistui joten kuten niin, että otin vasempaan käteen vinkupallon. Vinguttamalla palloa se tuli sentään vasempaan käteen, vaikka edelleenkin hyppäsi liian vinosti ja pitkän hypyn minun selkäni taakse. Loppurata meni hyvin.

Myös tuo takaakierto-edestäleikkaus-kuvio meni ihan hyvin yksittäisellä esteellä kentän toisessa päässä. Täytyy harjoitella sitä takaakiertoakin vielä paljon lisää :).