Aamu valkeni räntäsateisena ja tuulisena. Rufusta itketti olla ulkona. Onneksi iltapäivällä oli jo kuivempaa, ja lähdettiin porukalla tutustumaan maailmaan. Onhan tässä lähiössä toki paljon maailmaa nähtävänä muutenkin, mutta nyt piti päästä ostamaan ruokaa pennulle, eikä sillä vielä ollut pantaa eikä remmiäkään. En uskaltanut ostaa etukäteen, kun en osannut yhtään arvioida minkä kokoinen sen pitäisi olla eikä Charon pentupantaakaan löytynyt mallattavaksi. Otin molemmat koirat siis mukaan, ja suunnattiin bussipysäkille. Rufus oli sylissä ja matkusti hyvin, Charokin ihan asiallisesti.

Ennen kauppaan menoa pysähdyttiin juoksentelemaan puistoon ja ihmettelemään liikennettä ja variksia ja lentäviä lehtiä. Kaupassa Rufus oli mulla taas sylissä, välillä tosin kaupantädinkin sylissä, kun tungin ostoksia reppuun. Ostin Hill's Science Plania Rufukselle ja Nutra Goldia Charolle, kun NG näytti olevan niin halpaa, ainakin Orijeniin verrattuna (ja olen köyhä). Rufus on Ruotsissa syönyt (ja syö vieläkin, kun taitaa olla kilo sitä ruokaa vielä jäljellä) jotain aika laihaa ruokaa, jonka ainesosaluettelossa ensimmäisenä on vehnä. Kaikki tarjolla olleet penturuoat olivat vahvempia, ja oletettavasti myös vehnättömiä. Kaupassa oli vähän huono valikoima penturuokia, tuo Hill's ei ehkä olisi ollut ykkösvalinta muuten, mutta nyt se vaikutti parhaalta ja mahtui reppuunkin... Katsotaan nyt kannattaako sitä syöttää ja miten pitkään. Jos ei, niin Charo varmaan voi vetästä sen huiviin muun ruoan sivussa.

Rufus on tänään ja eilen syönyt myös pieniä määriä kananlihaa ja kananrasvaa, Charon koipireisipalojen roippeita. Hyvin on kelvannut pikkuherralle.