Treenailemassa oli Toukopouko, Bobowobo, Rufus ja Ramo. Treenit meni ihan hyvin. En oikein osaa sanoa mitä me milloinkin Ruuffuksen kanssa harjoitellaan, jotakin vaan zombaillaan. Kaikki mitä zombailtiin tällä kertaa onnistui hyvin, sikäli kun osaan arvioida ;). Etenkin eteenlähetys, se juttu että Rufus irtoaa ja katsoo itse ilman osoittelemista mitä esteitä mennään (miksi näin pitää tehdä, en tiedä, mutta opiskelen lisää) ja rengas meni hyvin. Putket menee myös jo aika kivasti. Niin ja sellaiset muutaman esteen kiemurat meni myös kivasti.

Rufus oli myös mukavan rauhallinen alkuinnostuksen jälkeen. Nyt täytyy vaan itse opetella lisää, onneksi maanantaina on taas ohjattu kurssi, niin saa taas toivottavasti lisää treenimateriaalia :).

Niin, nyt pitäisi treenailla kunnolla niitä kontakteja. Vaikka se onkin tylsintä. Ja opetella noita ohjausjuttuja lisää, ennen kuin jatkan niiden kanssa seikkailua. Nimittäin enimmäkseen en tiedä yhtään miten joku ohjauskuvio pitäisi tehdä, teen vaan jotenkin ja katson onnistuuko :). Mutta kaiken kaikkiaan on hienoa että on tällainen laji keksitty. Sopii Rufukselle kuin nenä päähän, ja on kiva emännänkin saada onnistumisen elämyksiä kun on hieno ja helppo (ainakin toistaiseksi) koira.